05:01
Gara e kuajve ne restelic
06:53
Enver Baba Ari Shampion Bukoviq 2009 pjesa 2
01:17
Qent ne Luft me Ariun
02:05
SHapi ises kampioni i kosoves
01:33
qent tu rrok ne ngucat
01:12
qent tu rrok ne ngucat
03:51
Ilirski ovcari od familije Bazda
06:32
Qent e Florentit
08:02
Qente autoktone Shqiptar 2
02:08
qent e sharrit gllogje
06:15
Qent e Hebib Kokes me Ukin (Fshati Bllacë)
00:29
qeni Deltari Ilir Keti vushtrri
00:52
Dhent dhe qent e sharrit
03:49
Qent e Sharrit - Tigri i Muses Perlepnic
00:14
Sanki Sanki (qent tu perla)
03:29
Qent e Sharrit
01:27
Katana & Gruna 04.03.2009 Niksic
03:14
qent e sharrit Pukë sarplaninac 2011
03:12
qent e sharrit Pukë
01:13
Qent e Sharrit - Sokoli

You need to have the Flash Player installed and a browser with JavaScript support.Video tags

Видео описание


To comment please login/register.